mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Gledališki in glasbeni abonma Sotočje

Javni zavod Sotočje Medvode skladno s poslanstvom in kulturno strategijo oblikuje in organizira programe, ki v lokalno okolje prinašajo razvojne smernice, bogatijo ponudbo kulturno-umetniške produkcije in zagotavljajo raznolikost dobrin, tudi vrhunskih produkcij po dostopni ceni.


Abonmaja ponujata izjemne in visoko kvalitetne predstave in koncerte z odličnimi (tudi) znanimi igralci in glasbeniki, pijačo dobrodošlico na decembrski gledališki predstavi, pogovor z igralcem, osvežilni požirek pred koncerti in dodaten ogled predstave oziroma koncerta.


Aktualne informacije


gledališki in glasbeni abonma sotočje

Glasbeni abonma Sotočje bo otvorila edinstvena Raiven, v petek 13. oktobra ob 20. uri, prvo predstavo v sklopu Gledališkega abonmaja Sotočje pa si bomo ogledali 22. oktobra v Trstu. Vpisi v Gledališki abonma so zaključeni, vpisi v Glasbeni abonma Sotočje pa potekajo do 10. oktobra v Baru kulture 313,6, v avli Kulturnega doma Medvode.


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke