mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Letni program športa v občini Medvode

Letni program športa v Občini Medvode opredeljuje namen porabe proračunskih sredstev, ki jih Občina Medvode v svojem Odloku o proračunu Občine Medvode vsakoletno nameni za izvajanje nalog in ciljev programov športa, ki so v javnem interesu in se zato sofinancirajo oziroma financirajo iz javnih sredstev.

Del sredstev se z letnim programom nameni stalnim programom športa, ki jih skladno z odlokom o ustanovitvi izvaja Javni zavod Sotočje Medvode. Del proračunskih sredstev se nameni sofinanciranju programov športa, ki jih izvajajo zainteresirani izvajalci s sedežem v občini Medvode. Ta sredstva se razdelijo preko javnega razpisa, ki zagotavlja možnost prijave vsem zainteresiranim izvajalcem in njihovo enakopravno obravnavo.

Javni razpis se izvede letno in objavi ga občinska uprava Občine Medvode. Na podlagi prispelih prijav se naredi izbor in vrednotenje prijav v skladu z Odlokom o sofinanciranju Letnega programa športa v Občini Medvode. Z vsakim izbranim izvajalcem programov športa bo Občina Medvode sklenila letno pogodbo o sofinanciranju programov športa.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke