mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Drugi prostori

Idejni inkubator - mansarda


kulturni dom medvode mansarda

Konec leta 2017 je svoja vrata odprl novi prostor imenovan Idejni inkubator, ki se nahaja v mansardi kulturnega doma Medvode. Prostor nudi možnost izvedbe ustvarjalnih in izobraževalnih delavnic pa tudi sestankov. Oprema: dve veliki mizi, ena manjša miza, dvosed, 10 stolov.

Prostor je namenjen ustvarjanju, pogovorom, snovanju novih idej in programov ter izvedbi manjših delavnic. Želimo si, da bi prostor postal ustvarjalno zatočišče vseh, ki želijo realizirati svoje umetniške ideje na področju uporabnih umetnosti, vizualnih umetnosti, izobraževanja in tudi obrti.

Vabimo zainteresirane posameznike, društva in organizacije, da nam posredujejo predloge za izvedbo svojih programov.KONTAKT


Sabina Spanjol
E: sabina@zavodsotocje.si


Mala sejna soba


V pritličju kulturnega doma se nahaja mala sejna soba, ki nudi prostor za poslovne sestanke in različna individualna izobraževanja (do 8 oseb). Možna je uporaba table in projektorja, podjetja pa lahko najem kombinirajo s poslovnim zajtrkom v Baru kulture 313,6.


Avla – Bar kulture 313,6


kulturni dom medvode avla bar kulture 313,6

V avli Kulturnega doma Medvode je v decembru 2022 zaživel Bar kulture 313,6, ki poleg zanimive gostinske ponudbe ljubiteljem kulture nudi izposojo knjig premične knjižne zbirke Knjižnice Medvode, obisk glasbenih koncertov, tombole, ipd.

Prostor nudi prijeten ambient za druženje in kulturne dejavnosti, v njem pa je preko 400 enot knjižničnega gradiva premične knjižne zbirke Knjižnice Medvode, ki si ga lahko izposodite tudi na dom.

Prostor ponuja tudi možnost izvedbe kulturnih večerov ali družabnih srečanj.
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke