mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Občinske prireditve in kulturna priznanja

Javni zavod Sotočje Medvode skupaj s soorganizatorji vsako leto za Občino Medvode organizira štiri protokolarne prireditve ob državnih in občinskem prazniku.


obcinske prireditve

  • osrednja občinska prireditev ob kulturnem prazniku
  • osrednja občinska prireditev ob dnevu državnosti
  • slavnostna seja občinskega sveta ob občinskem prazniku
  • osrednja občinska prireditev ob dnevu samostojnosti in enotnosti

Organizacija občinskih prireditev vsebuje premišljene vsebinske koncepte, v katere na primeren način implementiramo občinske obletnice, obletnice znanih in zaslužnih medvoščanov, kvalitetne nastope lokalnih in drugih izvajalcev ali trenutno lokalno dogajanje. Kulturni in občinski praznik posebno pozornost namenita nagrajencem kulturnih oziroma občinskih priznanj.

Ob pripravi slovesnosti Zavod sledi preteklim dobrim praksam, ki zajemajo povezovanje s kvalitetnimi izvajalci, premišljen izbor glavnih točk programa, dobro načrtovano logistiko in tehnično podporo z vključitvijo novih inovativnih pristopov in umetniških interakcij.

Občinske prireditve so tudi priložnost, ko v duhu spodbujanja razvoja in veščin posameznikov lahko mlade talente povežemo s strokovnjaki. Ker občinske prireditve pomembno vplivajo na razvoj kulture v lokalnem okolju, Zavod tudi v letu 2023 ob iskanju idej in konceptov razmišlja pogumno, lokalno in hkrati globalno.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke