mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Petek, 24.maj

FOTO TOČKA Nekoč in danes, mestno jedro

 

16.00 – 19.00 Igrišče kulture – igre na prostem

POTUJOČA USTVARJALNICA, mestno jedro
Na 7. Medvoškem kulturnem festivalu se boste na poligonu Igrišča kulture lahko igrali in ob tem izvedeli kaj novega ter si priborili kakšno nagrado.

 

17.00 Predstavitev projekta rekonstrukcije starega gradu JeterbenkKulturni dom Medvode

Predstavitev projekta virtualne rekonstrukcije starega gradu Jeterbenk bo potekala v Kulturnem domu Medvode in je ena od pomembnih strokovnih vsebin Medvoškega kulturnega festivala, ki vsako leto izpostavljajo pomembnost lokalne kulturne dediščine za kulturni razvoj.

Z nami bosta Luka Slak in Alen Iršič.

 

18.00 Voden ogled razstave Galerije na prostemob Knjižnici Medvode

Galerija na prostem se pridružuje praznovanju 30. obletnice občine Medvode. Kar tri razstave na treh lokacijah ponujajo zanimiv pregled zadnjih trideset let. 

Voden ogled po razstavi v mestnem jedru bo organiziran v sklopu Medvoškega kulturnega festivala. Z nami bo predstavnik TD Žlebe-Marjeta, ki so zaslužni za izvedbo.

 

19.00 KONCERT SKUPINE HELP! A BEATLES TRIBUTE Z GOSTI: VOKALNA SKUPINA MEDVODE IN ZBORI MEDVOŠKIH OSNOVNIH ŠOL, Tržnica Medvode

Na letošnjem 7. Medvoškem kulturnem festivalu LEGENDE MED VODAMI, bomo lahko prisluhnili skupini HELP! A Beatles Tribute, ki je ena najboljših svetovnih tribute skupin, ki izvaja glasbo Beatlov. Na odru se jim bo pridružila  MLADINSKA VOKALNA SKUPINA MEDVODE IN ZBORI MEDVOŠKIH OSNOVNIH ŠOL.

Energičen nastop skupine vključuje tudi izvirno izvedbo in kostume, ki ljudem dajejo občutek, da so dejansko na koncertu legendarnih Beatlov!

Vstop prost
help

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke