mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Info točka 65 +

V posameznih zavihkih so zbrane informacije s področja socialnega varstva in zdravja, ki so namenjene starejšim v občini Medvode in tudi njihovim svojcem, prijateljem, sosedom in ostalim, ki iščejo informacije iz omenjenih področji.


Zbrane so informacije, storitve in pravice ter aktivnosti, ki so na voljo starejšim osebam tako na nacionalni kot na lokalni ravni. Predstavljeni so zavodi, društva in organizacije, ki delujejo na omenjenem področju.

S tem bodo občani imeli omogočen celovit dostop do različnih informacij, ki zadevajo starejše, kar prispeva k večji socialni in zdravstveni varnosti ter vključenost starejših. Hkrati pa prispeva k prijetnejšem in kakovostnem življenju starejših, ob enem pa zmanjšuje osamljenost.

Več informacij boste dobili na sedežu enote za socialno varstvene storitve, in sicer v
  • prostorih Krajevne skupnosti Vaše – Goričane (Goričane 39, 1215 Medvode)
  • po e-pošti: sociala@zavodsotocje.si
  • na telefonski številki 070 505 970. Pokličete lahko vsak delavnik med 10.00 in 12.00
  • Zlatem kotičku; Mercator center Medvode, 1. nadstropje, vsak četrtek med 10.00 in 12.00

Podatki v nadaljevanju so informativne narave in se lahko spreminjajo. Popolne informacije dobite na pristojnih institucijah.

CSD - pravicZPIZ - praviceZZZS – praviceObčina MedvodeInstitucionalno varstvoPomoč na domuZdravstvene in lekarniška dejavnostIzvajalci v občini MedvodeDostava kosil na domFrizerske in kozmetične storitve na domu

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke