mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Kulturni dom Medvode

Kulturni dom Medvode vsako sezono gosti kar nekaj gledaliških predstav, javnih prireditev in programov. Eden glavnih programov je Abonma Sotočje, ki gosti večje gledališke hiše iz cele Slovenije. Stalnica postaja tudi program Kino dan, ki je bil obujen v letu 2022 in vsak 4. petek v mesecu ponuja ogled zanimivih filmov.


kulturni dom medvode

V letu 2022 smo pričeli tudi z aktivnim zbiranjem gradiva za vzpostavitev arhiva novejše zgodovine. Vsako drugo leto si bodo tako lahko obiskovalci ogledali razstavo Iz zgodovine.

Kulturni dom Medvode je velikokrat tudi prizorišče osrednjih občinskih prireditev ob državnih praznikih, stalnica je prireditev ob dnevu kulture s podelitvijo kulturnih priznanj – pletenic.

V kulturnem domu Medvode sicer potekajo tudi številne druge prireditve, dogodki in aktivnosti: Plesne predstave, srečanja kulturnih in drugih društev, občni zbori, pa tudi ustvarjalne delavnice in izobraževanja. Več informacij o dogajanju in najemu prostorov lahko dobite na kultura@zavodsotocje.si

V preddverju kulturnega doma Medvode, kjer domuje tudi Bar kulture 313,6 pa gostimo tudi premično knjižno zbirko Knjižnice Medvode, kjer si obiskovalci lahko izposodijo knjige ali jo ob kavici preberjo.

Več tekočih informacij na FB strani Kulturni dom Medvode ali kultura@zavodsotocje.si

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke