mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

JAVNI POZIV ZA PODAJO PREDLOGOV ZA PODELITEV PRIZNANJ OBČINE MEDVODE ZA LETO 2024


Torek, 26.03.2024

SPLOŠNOKomisija za priznanja na podlagi 11. člena Odloka o priznanjih Občine Medvode (Uradni list št. 195/20) objavlja Javni poziv za podajo predlogov za podelitev priznanj Občine Medvode za leto 2024.


Komisija za priznanja na podlagi 11. člena Odloka o priznanjih Občine Medvode (Uradni list št. 195/20) objavlja Javni poziv za podajo predlogov za podelitev priznanj Občine Medvode za leto 2024.

Priznanja Občine Medvode so:
  • naziv častni občan Občine Medvode,
  • Velika plaketa Jakoba Aljaža,
  • Plaketa Jakoba Aljaža,
  • Medalja Občine Medvode,
  • Priznanje »Mladi up Medvod«.
Predlagatelji kandidatov za podelitev priznanj so lahko posamezniki, skupine občanov, politične stranke, vaške skupnosti, krajevne skupnosti, podjetja, zavodi in društva ter druge organizacije in skupnosti z območja občine Medvode. Predlagatelj zase ne more vložiti predloga za podelitev priznanja. O podelitvi in vrsti priznanja bo odločila Komisija za priznanja. V skladu s spremenjenim poslovnikom komisije se v posameznem letu lahko podeli največ devet priznanj.
Več info: KLIK

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke