mobilni meni javni zavod sotočje medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
javni zavod Sotočje Medvode, občina medvode
Javni zavod Sotočje Medvode
Šport, turizem, kultura, mladina in socialno
varstvene storitve
elektronski naslov info@zavodsotocje.si telefonska številka zavod sotočje

Glasbeni abonma Sotočje - Robert Petan


Torek, 26.03.2024

KULTURAPribližuje se zadnji koncert v sklopu Glasbenega abonmaja Sotočje, ki bo gostil Roberta Petana.

Robert je na odru je že od svojega dvanajstega leta, igral je tako z simfoničnimi orkestri kot punk v jedrskih zakloniščih, od festivalskih do cerkvenih in tudi zidarskih odrov, nekaj let je bil član bolj in manj znanih pop zasedb in ustvarjal glasbo za druge muzičarje.

Po nešteto koncertih nastopih, špilih, čagah, feštah, porokah, pogrebih, slavjih, fantovščinah in dobesedno vsem, kar pride vmes je stopil v ospredje. Koncertira bodisi sam, bodisi v duetu Maja in Robi, pa z bendom The Rafters, spremljamo ga lahko v oddaji Kaj dogaja na prvem programu televizije slovenije, povsem možno pa je, da ste ga videli tudi na kaki od njegovih unikatnih personaliziranih skladbah, ki jih piše za obletnice, rojstne dneve, poroke in podobno. 

V Medvode prihaja z zasedbo hudih muzičarjev in pevk, ki igrajo s srcem IN posluhom, od katerih lahko pričakujemo suvereno in melodično protiutež Robertovim besedilnim eskapadam in retoričnim izletom. 
Bo za potrpet, pravi.

Šesti koncert v sklopu Glasbenega abonmaja Sotočje bo potekal 12. aprila s pričetkom ob 20. uri.


Petan


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke